ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği yönetimi ile buluşmasında, “Üreticilerimizin yanında olmaya, emeklerine destek vermeye ve sorunların çözümü için yardımcı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YEREL 09.02.2019, 12:09 09.02.2019, 12:09
ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç ve birlik üyeleri ile bir araya geldi.

Buluşmada Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç ve beraberindekiler, birlik faaliyetleri hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verirken üreticilerin yaşadığı sorunlar hakkında da aktarımda bulundu.

Eskişehir’de faaliyet gösteren üreticileri her zaman desteklediğini ve yanlarında olmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Ataç da ülkemizin kalkınmasının tarım ekonomisinden geçtiğine değindi. Tepebaşı Belediyesi’nin üreticinin ve emekten yana olduğunu vurgulayan Başkan Ataç, “Ben her zaman üreticimizin emeğinin karşılığını kazanması gerektiğine inanıyorum. Üreticilerin sattığı fiyat ile vatandaşın aldığı fiyat arasındaki uçurumun kapanması gerektiğini düşünüyorum. Bu durum hem üreticiye hem de vatandaşa zarar veriyor. Bu uçurumu kapatmanın yolu üretici kooperatiflerinin desteklenmesinden geçiyor. Biz, Tepebaşı Belediyesi olarak üretici kooperatiflerini, birliklerini desteklemeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda bölgemizde faaliyet gösteren üreticilerin hizmetine kazandırdığımız Cumhuriyet Sebze Hali ve Sakintepe Soğuk Hava Deposu ile sizlere, emeğinize katkı sağlıyoruz. İlerleyen dönemde de üreticilerimizin yanında olmaya, emeklerine destek vermeye ve sorunların çözümü için yardımcı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç da “Eskişehir’in sebze ihtiyacını karşılamakla birlikte Türkiye’nin 10-12 şehrine de ürün gönderiyoruz. Üretici olarak karşılaştığımız sorunları sizinle paylaştık, yakın ilgi gösterdiniz. Her zaman olduğu gibi üreticilerin yanında olduğunuz ve sorunlarının çözümü için alaka gösterdiğinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar (0)