banner773

‘Umudun Şehri’ Gençleri İle Buluşan Başkan Bozkurt: Hep Beraber Başaracağız

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, YKS’ye girecek Esenyurtlu öğrenciler ile bir araya geldi. Başkan Bozkurt, “Umudun Şehri’nin çocukları sizsiniz, umut sizsiniz! Hep beraber başaracağız inşallah. Başarmanız için sizlerle beraberiz. Birlikte bu kenti, bu şehri ve bu ülkeyi güzel yapacağız” dedi.

YEREL 10.06.2021, 11:13
‘Umudun Şehri’ Gençleri İle Buluşan Başkan Bozkurt: Hep Beraber Başaracağız

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kültür İşleri Müdürlüğünün Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde YKS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlediği panele katıldı. Panelde, eğitim koçu ve yazar Abdurrahman Yılmaz, öğrencilere sınav kaygısı, sınav ânı psikolojisi, öğrenme ve odaklanma problemleriyle ilgili bilgiler verdi.

BAŞKAN BOZKURT: UMUT SİZSİNİZ!

Yılmaz’ın ardından sahneye çıkan Başkan Bozkurt, 26 Haziran’daki sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek eğitim hayatındaki deneyimlerini paylaştı. “Başarılı olmak için doğru zamanda doğru tercihler yapmak gerekiyor” diyen Başkan Bozkurt, “Aklımızla yüreğimiz arasındaki kanalı devamlı açık tutarsak, mutlu olmanın en önemli aşamasını geçmiş oluruz. Başarılı olmak için de doğru zamanda doğru tercihler yapmanız gerekiyor. Tercihlerinizi doğru yapmanızı istiyorum ama bir şeyi asla atlamamanızı istiyorum: Kendiniz ile yüzleşin! Siz ne istiyorsanız, aşçı oluyorsanız aşçı olun, mühendis olmak istiyorsanız mühendis olun. Bir ömür boyu taşımaktan mutlu olacağınız ne ise onu yapmaya çalışın” şeklinde konuştu.

“Umudun Şehri’nin çocukları sizsiniz, umut sizsiniz! Hep beraber başaracağız!” diyerek öğrencilere dayanışma mesajı veren Başkan Bozkurt öğrencilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar (0)