Tunç Başkan’a Bardacıklı Davetiye

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 17-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 7. Payamlı Bardacık Festivali’nin davetini içerisinde bardacık bulunan sepetle yaptı.

YEREL 08.08.2019, 14:18
Tunç Başkan’a Bardacıklı Davetiye

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Payamlı Bardacık Festivali’nin davetiyesini Tunç Soyer’e bardacıkla yaptı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğimiz7. Payamlı Bardacık Festivali’ne davet etmeye geldik.Payamlı köylülerimizle birlikte geldik.

Sayın Başkanımız sizi festivalimizde görmekten mutluluk duyacağız. Köylüye en büyük desteği veren Büyükşehir belediyemizin yerelden kalkınma politikasını bizlerde Güzelbahçe’de 7 yıldır sürdürüyoruz." dedi. Ayrıca il ve ilçe protokolüne, esnafa ve vatandaşlara da bardacık dağıtılarak Payamlı Bardacık Festivali’ne davet edildi.

Festivalde en iyi bardacık yarışması yapılacak. Güzelbahçe Belediyesi Halk Oyunları Erkek Zeybekekibi sahne alacak , Güzelbahçe Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubundan şiirokunacak çeşitli atölyeler yapılacak ve sürpriz sanatçı ve gruplar sahne alacak.

Yorumlar (0)