banner773

Tiyatro ile Geri Dönüşümü Öğreniyorlar

Çocuklara çevreyi temiz tutmanın ve geri dönüşümün önemini anlatmak için bir araya gelen Balçova Belediyesi ve Çevre Koruma Vakfı, “Dönüşüm İyi Gelecek” adlı tiyatro oyunun çocuklar ile buluşturdu.

YEREL 27.12.2018, 14:36 27.12.2018, 14:36
Tiyatro ile Geri Dönüşümü Öğreniyorlar

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalar yapan Balçova Belediyesi ve Çevre Koruma Vakfı bu kapsamda değişik aktiviteler düzenliyor. Çocuklara çevreyi temiz tutmanın ve geri dönüşümün önemini anlatmak amacıyla sahnelenen “Dönüşüm İyi Gelecek” adlı müzikal oyunu Balçovalı minik öğrencilere izlettirildi. Çocuklara geri dönüşümün ve çevre temizliğinin öneminin eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunda, temiz bir dünya için neler yapılabileceği öğretildi.

Çocukların çevre temizliği ve gerin dönüşüm konusunda bilinçlendirilmelerine çok önem verdiklerini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz yaşanabilir çevre konusuna ağaç yaşken eğilir mantığıyla bakıyoruz. Çocuklarımız zaten çevre konusuna çok duyarlı. Biz bu bilgilerini pekiştirici adımlar atıyoruz. Dünyamız güzelleşecek ise bunu çocuklarımız başaracak” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)