banner754

TİRE'YE HER DÖNEM KATKI VEREN O İSİM ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

Kamu görevinden istifa edip aday adaylığı için başvuruda bulunan isimlerden biri de Enerji Uzmanı Tecrübeli Bürokrat Ayten Gülsever oldu.

YEREL 23.11.2018, 19:00 23.11.2018, 19:00
TİRE'YE HER DÖNEM KATKI VEREN O İSİM ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

Kamu çalışanları hariç yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenler 26 Ekim Cuma günü başvuruda bulunmuşlardı. Bu süreçten sonra CHP'de kamu çalışanlarıda aday adaylık için başvuru yapmaya başladı.

Kamu görevinden istifa edip aday adaylığı için başvuruda bulunan isimlerden biri de Enerji Uzmanı Tecrübeli Bürokrat Ayten Gülsever oldu.Gülsever CHP'den Tire Belediye Başkan Aday Adayı olmak için bugün Botaş'taki görevinden istifa etti.Gülsever pazartesi CHP Tire İlçe Başkanlığı'nda adaylık başvurusunda bulunacak.

MARKA BİR KENT YARATACAĞIZ

Gazetekritik'e konuşan Ayten Gülsever, "Tire’yi de sorunlarını da çok iyi biliyorum. 25 yıllık bir bürokrasi deneyimim var. Partimde de örgütün her kademesinde görev alan biriyim. Tire’yi marka kent haline getirmek istiyorum. İzmir'in ve Ege'nin incisi olan Tire'miz ancak hak ettiği değeri bulamamış ve yeterince tanıtılamamış. Tüm Türkiye’ye ve dünyaya Tire’yi tanıtmak istiyorum. Tire halkıyla birlikte buna varım” diye konuştu.

TİRE'DE İBRE GÜLSEVER'DEN YANA
Eğitim ve siyasi hayatına Tire'de başlayan tecrübeli Bürokrat Ayten Gülsever, Tire'ye doğalgazın gelmesi ve Tire Jeotermal santralinin kurulmamasında büyük bir rol oynamıştı.Gülsever'in Tire'den aday olmasıyla ve dış ilçelerin hiçbirinde kadın belediye başkanının olmaması deneyimli Bürokratı adaylığı için bir avantaj olarak görülüyor.

Yorumlar (0)