TEPEBAŞI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şirintepe Mahallesi esnafını ziyaret etmeyi sürdürürken, “İnsanlarımız eşitçe ve kaliteli hizmet aldıklarının farkında, bizlere güven duyuyor. Yıllara dayanan karşılıklı güven duygusu ile Tepebaşı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YEREL 28.02.2019, 14:54 28.02.2019, 14:54
TEPEBAŞI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaflar ile bir araya geldiği ziyaretlerini Şirintepe Mahallesi’nde sürdürdü.

Cadde üzerinde faaliyet gösteren tuhafiyeciler, berberler, mandıralar, hırdavatçılar, berberler, manavlar, marketler ve fırınları ziyaret eden Başkan Ataç, esnaflar ile sohbet ederek kent ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinde yakın zamanda faaliyete geçen işletmelerin sahiplerine de hayırlı işler dileyen Başkan Ataç, temsili siftah parası takdim etti. Ayrıca kahvehanelere de uğrayan Ataç, vatandaşlar ile de çay içerek sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelirken karşılaştığı ilgi ve samimiyetten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Ataç, “Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir aradayız. Bizleri Şirintepe’de de sıcaklık ile karşılıyorlar. Zaten kentimizin kırsaldan merkeze, tüm mahallelerinde vatandaşımız ile rahatça bir araya geliyor ve vakit geçirebiliyoruz. Karşılaştığımız sıcaklık, Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetlerini kaliteli ve eşitçe ulaştırmasından kaynaklı. İnsanlarımız eşitçe ve kaliteli hizmet aldıklarının farkında, bizlere güven duyuyor. Bunu görmek beni de elbette çok mutlu ediyor. Yıllara dayanan karşılıklı güven duygusu ile Tepebaşı için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şirintepe Mahallesi sakinleri de Başkan Ataç ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların devamını diledi.

 

Yorumlar (0)