banner754

Temizlik Ekibi Bu Kez Küçükçiğli Mahallesinde

Çiğli Belediyesi “Temiz Çevre, Temiz Kent, Temiz Toplum” ilkesiyle mahallelerde başlattığı temizlik çalışmalarını bu kez Küçükçiğli’ye taşıdı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gönüllülerle birlikte temizlik çalışmalarına katılarak mahalle sokaklarını pırıl pırıl yaptı.Çiğli Belediyesi “Temiz Çevre, Temiz Kent, Temiz Toplum” ilkesiyle mahallelerde başlattığı temizlik çalışmalarını bu kez Küçükçiğli’ye taşıdı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gönüllülerle birlikte temizlik çalışmalarına katılarak mahalle sokaklarını pırıl pırıl yaptı.

YEREL 19.12.2019, 09:51
Temizlik Ekibi Bu Kez Küçükçiğli Mahallesinde

Küçükçiğli Mahallesinde günün erken saatlerinde başlayan temizlik çalışmasına Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, çeşitli dernekler ve mahalle sakinleri katılım gösterdi. Temizlik süresince başta parklar olmak üzere, boş arsalar, cadde ve sokaklar titizlikle temizlendi. Kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani bitki ve otlar temizlenirken, süpürge araçları sokakları yıkayarak süpürdü. Mahalledeki molozlar ise kepçeyle toplanıp, kamyonlara yüklenerek moloz dökme alanına götürüldü. Bizzat çöpleri toplayan ve kamyona yükleyen Başkan Utku Gümrükçü’nün ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri de çalışmalarda görev aldı.

Başkan Utku Gümrükçü: “Pırıl pırıl Çiğli”

Katılımcı anlayışla yapılan mahalle temizliğini önemsediklerini belirten Başkan Utku Gümrükçü, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı mahallelerde temizlik çalışması bir yandan devam ediyor. Biz de ayrıca her hafta farklı mahallelere giderek temizlik çalışması başlattık. Birlikte temizlik yapmak çok keyifli. Vatandaşımız da bize hem destek oluyor hem de bizzat çalışmalara katılıyor. Çevremize karşı duyarlı olma konusunda da farkındalık yaratıyoruz.  Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tertemiz bir Çiğli için hep birlikte mahallelerimizi temizliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)