Temiz Bir Güzelbahçe için el ele

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu pırıl pırıl bir İzmir için ‘Temizlik Seferberliği’ kampanyasına Güzelbahçelilerden ilgi büyüktü.

YEREL 03.08.2019, 14:23
Temiz Bir Güzelbahçe için el ele

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in temiz bir İzmir için başlattığı kampanyaya Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce vatandaşlarla birlikte destek verdi. Maltepe Mahallesi’nden başlayan temizlik seferberliğine; CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, önceki dönem CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Güzelbahçe Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri de bu kampanyaya ekipmanlarla destek verdi.

‘Her şey Güzelbahçe İçin’

Büyükşehir’in başlatmış olduğu bu kampanyayı anlamlı ve yerinde bir uygulama olduğunu belirten Başkan Mustafa İnce, “Hepimiz evimizin önünü temizlersek, elimizde içtiğimiz pet şişeyi ya da çikolata kağıdını yere değil de çöpe atarsak çevre kirlenmez. Kirleten bizleriz. Biz bu bilince sahip olmazsak çocuklarımıza bu bilinci aşılamazsak gelecekte çevre diye bir şey kalmaz. Bu yüzden ilk temizlik evimizde başlamalı. Kapımızın önünü süpürürsek sokağımızda temiz kalır. Parkımızı kirletmezsek parkımız da temiz kalır ve temiz bir çevrede yaşamış oluruz.

İzmir Büyükşehir Belediyemizin 11 metropol ilçede başlatmış olduğu temizlik seferberliğini bizde Güzelbahçe Maltepe Mahallesi'nden başlattık. Buradaki amaç tüm sokakları, tüm mahalleleri aynı anda temizlemek mümkün değil ama bizler kirletmezsek temizlemeye de gerek kalmayacaktır. En güzel temizlik kirletmemektir. Her cumartesi yapılacak bu etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz. Çevre bilincini çocuklarımıza aşılamak istiyorsak çocuklarımızı da bu kampanya ya dâhil edelim ve çevrenin önemini onlara da anlatmış olalım. Her şey daha temiz ve güzel bir Güzelbahçe için.” dedi.

Faraş küreği eline alan Başkan Mustafa İnce vatandaşlarla birlikte sokakları süpürdü, çöp topladı.


Yorumlar (0)