TEKVANDOCULAR ÇİĞLİ'NİN GURURU OLDULAR

Başkan Arslan, “Çiğli’de spora önem veren bir belediyecilik anlayışımız var. Taekwondo da önemli başarılara imza atıyoruz. Son olarak da takım halinde şampiyonluk ve üçüncülük elde ettiler. Tüm sporcularımızı kutluyorum. Bizleri gururlandırdılar” dedi.

YEREL 28.03.2017, 10:40 28.03.2017, 10:40
TEKVANDOCULAR ÇİĞLİ'NİN GURURU OLDULAR

 

Alanya’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda Çiğli Belediyespor Kulübü sporcuları takım halinde kadınlarda birincilik, erkeklerde üçüncülük elde ettiler.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Alanya’da yapılan Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda Çiğli Belediyespor 30 yaş üstü kadın takımı birincilik, 30 yaş üstü erkek takımı ise üçüncülük madalyası kazandı. Büyük başarıya imza atan sporcular, Ülkü Tortop Altun, Şahin Altun, İsmail Kökçü ve Ali Üstün’ü tebrik eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan arslan, Çiğli’de böylesine başarılı bir tablo görmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.  Sporcuları yürekten tebrik ettiğini belirten Başkan Arslan, “Çiğli’de spora önem veren bir belediyecilik anlayışımız var. Taekwondo da önemli başarılara imza atıyoruz. Son olarak da takım halinde şampiyonluk ve üçüncülük elde ettiler. Tüm sporcularımızı kutluyorum. Bizleri gururlandırdılar” dedi.

Yorumlar (0)