TBMM’nin kuruluşunun 100.yılı Burdur’da bando takımı ve animatörlerle kutlandı

Burdur'da belediye tarafından organize edilen kutlamada Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalleleri gezerek bando ile birlikte vatandaşlara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

YEREL 24.04.2020, 12:01 24.04.2020, 12:07
TBMM’nin kuruluşunun 100.yılı Burdur’da bando takımı ve animatörlerle kutlandı

23 Nisan 2020’de Korona Virüsü dolayısıyla sokağa çıkamayan çocuklara özel program tertip eden Burdur Belediye Başkanlığı, gündüz saat 14.00’da Bozkurt Mahallesinden başlayıp, Atatürk Mahallesinden sona eren özel olarak hazırlanan araçlara konuşlanan belediye bandosu çeşitli marşlar seslendirdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Özel olarak tasarlanan hareket halindeki aracın üzerinden evlerinin balkonuna, kapının önüne ve caddeye çıkan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve ailesini selamladılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar. Bozkurt Mahallesi (TOKİ)’den başlayan kortej Atatürk Mahallesi (Burkent)’te sona erdi.

Program kapsamında Türk Bayrakları, Atatürk fotoğrafları, ve balonlarla süslenen Belediye’ye ait araçlarıyla sokak sokak gezen animatörler ve bando ekipleri, marşlar çalarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar.Koronavirüs hastalığı nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlar ellerindeki bayraklar ile bandoya eşlik ederken alkış ve ıslıklarla tempo tuttu. Ne Mutlu Türküm Diyene! Ne Mutlu Türkiye Cumhuriyeti.

Düzenlenen kutlama programının ardından konuşma yapan Başkan Ercengiz, “TBMM’nin kuruluşunun 100.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hak ettiği şekilde kutlamak amacıyla bir etkinlik düzenledik. Aslında gönül isterdi ki bugün caddelerde, sokaklarda coşkuyla vatandaşlarımızla tüm yurtta kutlayabilmek ancak malum koronavirüsü salgını nedeniyle bu yıl istediğimiz şekilde caddelere inemedik. Balkonlarından, bahçelerinden, sokak kapılarından bize eşlik eden tüm yurttaşlarımızla çok keyifli bir gün geçirdik. Salgın nedeni ile geçirdiğimiz bu zor günlerde yurttaşlarımızı ve çocuklarımızı bir nebze mutlu edebilmek ve değerlerimize sahip çıkabilmek adına, ekibimiz ile birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Emeği geçen tüm personelimize ve ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu Türkiye Cumhuriyeti diyorum, hepinize sağlıklı günler diliyorum. Bu ülke, ne virüsler, ne mikroplar ne düşmanlar gördü, birlik ve beraberlik içinde herşeyin üstesinden geldik, bunun da üstesinden geleceğiz. Karşımızda ne dahili ne harici hiçbir düşman asla ve asla tutunamayacaktır. Bu ülkenin güzel insanları herşeyin üstesinden gelecektir.” Şeklinde konuşu.

Yorumlar (0)