Taksicilerden Başkan Esen’e ‘destek’ teşekkürü

Özellikle pandeminin yoğun olduğu günlerde taksi esnafıyla sık sık bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

YEREL 04.07.2020, 10:11
Taksicilerden Başkan Esen’e ‘destek’ teşekkürü

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pandemi nedeniyle ticari anlamda olumsuz etkilenen esnafı zor günlerinde yalnız bırakmadı. Özellikle taksi esnafıyla sık sık bir araya gelen Esen, taksi duraklarının ve taksilerin dezenfekte edilmesi; maske ve dezenfektan desteğiyle esnafın mali yükünün hafifletilmesi amaçlı pek çok çalışmayı hayata geçirdi. Bu dönemde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ara ara ile bir araya gelen Esen, Özçelik’i makamında da ziyaret etti.

TAKSİ ESNAFIMIZI HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK

Ziyarette konuşan Semih Esen, “Ülkemizde 11 Mart’ta ortaya çıkan ve hızla pek çok ilimizde etkisini gösteren pandemi ile mücadelemiz ilk günden bu zamana devam ediyor. Daha etkin mücadele için vakit kaybetmeden farklı iş kollarından ekipler oluşturduk. Bir kısım ekibimiz sahada dezenfekte çalışması yaparken, bir kısmı da maske dağıttı. Park bahçeler, kapalı pazar, cami, bankamatik, taksi ve taksi duraklarını düzenli olarak dezenfekte ettik. Pandeminin yoğun yaşandığı geçtiğimiz üç ay içinde 1 milyonu aşkın maske dağıttık. Çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Sağlığımız için endişe ettiğimiz bu günlerde esnafımız ayrıca ticari kaygı içindelerdi. Konyaaltı Belediyesi olarak zor günlerde esnafımızın yükünü hafifletecek çalışmalar yapmaya gayret ettik. İlerleyen günlerde de desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ESEN’E DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ise konuşmasında Başkan Semih Esen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Semih Esen ve Niyazi Özçelik karşılıklı plaket takdiminde bulundu.

Yorumlar (0)