SUAT NEZİR SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Suat Nezir ziyarete gittiği STK’lar da yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Nezir STK ziyaretlerinde şunu ifade etti, ‘Buca’yı birlikte yönetmeyi taahhüt ediyorum. Belediye Başkan Yardımcılığım döneminde de daima ‘Ortal Akılı’ ön planda tutum, Daha önce söylediğim gibi Buca’yı ‘Ortak Akıl’ ile yöneteceğim.

YEREL 25.12.2018, 14:18 25.12.2018, 14:18
SUAT NEZİR SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Nezir Buca’da bulunan Hanaklılar çevre ve köyleri derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nezir şunları söyledi;

‘Anadolu’nun bağrından çıkmış güzel İzmir’imizin güzel İlçe si Buca’mıza yerleşmiş ve kültürlerini, örf ananelerini yaşatma mücadelesi içerisinde olan tüm STK’lara kültür anlamında her türlü desteğimizi vereceğiz. Yönetim anlayışımız içerisinde STK lar her zaman önemli bir yer tutacak.’ dedi.

Suat Nezir’in Buca heykelde bulunan Seçim Ofisi’ni ziyarete gelen Kuruçeşme Spor Kulübü Başkan ve Yöneticileri Suat Nezir’e çıktıkları bu yolda başarı dileklerinde bulundular.

Nezir ziyaretine gelen Kuruçeşme Spor Kulübü Başkan ve Yöneticilerine şunları söyledi;

Spor benim için çok önemli, biliyorsunuz ben Buca Spor da futbol oynadım.

Buca gençliğinin sağlıklı birer birey olarak yetişmesi için en önemli argüman spor bunun bilincinde olan bir kişi olarak, Buca’da bulunan Amatör spor kulüpleri için ortak projeler üreteceğiz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözü bizim için önemli bir referans olacaktır.

Buca gençliğinin kötü alışkanlıklar yerine spor yapmalarını hep birlikte sağlayacağız ki sağlıklı genç nesiller yetiştirebilelim.’ Dedi.

Suat Nezir, CHP Buca Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığı günden bu güne kadar Buca halkından ve STK’lar dan büyük destek alıyor. Bucalılar kendi öz evladına sahip çıkarak desteklerini açık açık ifade etmeye başladılar. Bu Nezir’in STK ziyaretlerinde esnaf, kahvehane ve vatandaş ziyaretlerinde net bir şekilde görülüyor.

Nezir bu sevgiye laik olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımın bilinmesini istiyorum diyor.

 

 

Yorumlar (0)