Sosyal konutlarda tadilat zamanı

Efes Selçuk’un İsabey Mahallesi’nde bulunan sosyal konutlar yenileniyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçim öncesi açıkladığı “5 Hedef 50 Proje” arasında yer alan, İsabey Mahallesi’nde bulunan sosyal konutların tadilatını içeren proje hayata geçiyor. Sosyal belediyecilik kapsamında atılacak bu önemli adım öncesi, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal konutlarda yaşayan vatandaşlar ile görüşerek, incelemelerde bulundu.

YEREL 18.06.2020, 17:15 18.06.2020, 19:14
Sosyal konutlarda tadilat zamanı

Kısa bir süre sonra başlayacak tadilat kapsamında vatandaşların daha sağlıklı evlerde yaşamasına yönelik düzenlemeler yapılacak. Çalışmalar belirlenen program çerçevesinde aşama aşama ilerleyecek.

“Sözlerimizi unutmuyoruz, doğruyu savunuyoruz, vatandaşlarımıza el uzatıyoruz” diyen Başkan Sengel; “ Sosyal konutlarımız için kollarımızı sıvıyoruz. Belediye imkânlarımız el verdiği sürece bizden yardım isteyen tüm hemşerilerimizin yanında olmak, vatandaşlarımızın yaralarına biraz da merhem olabilmek, bizlere bu işi mutlulukla yapabilme gücü veriyor” dedi.

Yorumlar (0)