SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKANI TEPE CAMİYE GİDEMEYEN YAŞLI ÇİFT İÇİN YOL YAPTI

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Seyitgazi Belediye Başkanı seçilen Uğur Tepe mahalle mahalle ziyaretlerde bulunarak çalışmalarını sürdürüyor.

YEREL 28.08.2019, 12:42
SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKANI TEPE CAMİYE GİDEMEYEN YAŞLI ÇİFT İÇİN YOL YAPTI

Belediyeye bağlı Yapıldak Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahallenin en yaşlı çifti 92 yaşındaki Balı Can ve Satı Can çiftinin yolları bozuk olduğu için camiye gidemediğini öğrenen Başkan Tepe, belediye bünyesinde faaliyete geçirdikleri Kilit Taş Fabrikası'nda ürettikleri taşlar ile yaşlı çiftin yollarını yaptı. 
Yolun yapımının ardından çifti evlerinde ziyaret eden Tepe, “Mahallelerimizde her bir vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve onların huzur için de en iyi koşullarda yaşamasını sağlamak bizlerin görevi. Belediyemizin kendi bünyesinde ürettiği taşlar ile Balı Amcamız ve Satı Teyzemizin yollarını yaptık. Tüm hemşehrilerimizin taleplerinin karşılayarak, sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YOLUNU YAPTI, EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile Yapıldak Mahallesi’ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı İsmet Yücel ile vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi. Daha önce mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahallenin en yaşlı çifti 92 yaşındaki Balı ve Satı Can çiftinin yolları bozuk olduğu için camiye gidemediğini ve dışarı çıkmak için zorlandığını öğrenen Tepe, belediye bünyesinde ürettikleri taşlar ile yaşlı çiftinin yolunu yaptı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tepe ve Çakırözer, yolları yapılan yaşlı çifti de evlerinde ziyaret ederek, talep ve sıkıntılarını dinledi. Muhtar Yücel’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Tepe, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Balı Amcamız ve Satı Teyzemizin yolları bozuk olduğu için camiye gidemediğini, dışarıya çıkmakta zorlandığını öğrendim. Ardından çalışma ekiplerimiz mahalleye gelerek yollarını yaptılar. Şimdi hem Balı Amcamızın hem de Satı Teyzemizin yüzlerini gülerken görmek ve onların duasını almak bizim için çok büyük mutluluk. Bütün mahallerimizde hemşehrilerimizin talep ve sıkıntılarının karşılanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)