SEYİRCİLER BAYAĞI KOMİK’İ ÇOK SEVDİ

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi(BAKSM) Ayşen Gruda Sinema Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenen Bayağı Komik adlı doğaçlama tiyatro gösterisi seyircilerden büyük ilgi görüyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin açtığı Tiyatro Kursu’nda üç senedir eğitim alan yetenekli kursiyerlerin rol aldığı Bayağı Komik’te, tiyatroseverler kahkaha dolu dakikalar geçiriyorlar.

YEREL 17.04.2019, 15:42
SEYİRCİLER BAYAĞI KOMİK’İ ÇOK SEVDİ

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün açtığı Tiyatro Kursu’nda 3 senedir eğitim alan altı genç tiyatrocunun rol aldığı Bayağı Komik adlı doğaçlama tiyatro gösterisi, her Cuma, saat 20:00’da BAKSM Ayşen Gruda Sinema Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Yaklaşık iki saat süren oyunu, başından sonuna kadar ilgi ve heyecanla takip eden seyirciler, oyunun sonunda salondan yüzlerinde kocaman bir gülümseme ile ayrılıyorlar.

Bu Oyunda Seyirci Aktif, Kahkaha Garanti

Tiyatroya gönül vermiş altı genç tiyatrocunun sahnede yeteneklerini sergilediği Bayağı Komik adlı oyunun yönetmenliğini Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü Tiyatro Kursu Eğitmenlerinden Erhan Korkmaz yapıyor. Doğaçlama tiyatro gösterisinde, Bayağı ve Komik adlı iki gruba ayrılan oyuncular, gösterinin sonunda seyirciden en çok alkışı almak için tüm hünerlerini sergiliyor. ‘Üçlü doğaçlama, zaman hızlandırma, cıbırca, obje, cümle, dörtlü dönme’ bölümlerinden oluşan Bayağı Komik’te, oyuncular özel bir kostüm olmadan gündelik kıyafetleri ile sahnede yer alıyor. Seyircinin verdiği yönelimlerle başlayıp nasıl devam edeceği ve biteceği oyunculara kalmış olan doğaçlama tiyatro gösterisinin sonunda, Yönetmen Erhan Korkmaz, seyircilere ‘Bayağı mı Komik mi?’ sorusunu soruyor ve en beğenilen grup seyircilerin alkışlarıyla belirleniyor. Tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdiği Bayağı Komik’i izlemek isteyen tiyatroseverler, biletleri BAKSM gişesinden ücretsiz olarak temin edebilirler.

Yorumlar (0)