banner754

SERDAL KUYUCUOĞLU: HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Silifke Caddesi ve Zafer Çarşısı esnafını ziyaret etti.

YEREL 29.11.2018, 14:12 29.11.2018, 14:12
SERDAL KUYUCUOĞLU: HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

Dükkânlara tek tek girerek esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Kuyucuoğlu, hem esnafla hem de alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti.

Serdal Kuyucuoğlu ayrıca Mersin Öğretmenevi ile Erkenekliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti.

Ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, "Mersin kent merkezindeki caddelerimiz, çarşılarımız kent ekonomisi açısından da, toplumsal yaşam açısından da çok önemli. Son birkaç gündür cadde ve çarşı esnafını ziyaret ediyoruz onların sorunlarını dinliyoruz. Cadde ve çarşılarda her kesimden vatandaşımızla da karşılaşıyoruz. Biz onlara hedeflerimizi ve projelerimizi anlatma fırsatı yakalıyoruz, onlar da sorun ve taleplerini bize iletme fırsatı yakalıyor. Bugüne kadar iş yaşamımda da, siyasi yaşamımda da hep halkın içinde oldum. Bugün de halkın içindeyim. Gördüğümüz manzara şu: Halk artık geçim sıkıntısından, toplumdaki gerginlikten, kutuplaşmadan, belediye hizmetlerinin aksamasından dolayı yorulmuş. Esnaf ekonomik daralmadan, siftah yapamadan dükkan kapatmaktan, ekonomideki belirsizlikten yorulmuş. Herkes yaşanılabilir, huzurlu bir şehir istiyor. Vatandaş da, esnaf da, herkese eşit mesafede duracak, her kesimin başkanı olacak, eşit ve adaletli hizmet dağıtacak bir belediye başkanı istiyor. Değişim istiyor. Biz de vatandaşın bu talebini, beklentisini karşılayabilecek partinin CHP olduğunu, belediye başkanı seçilmem durumunda adaletli, eşitlikçi bir yönetim sergileyeceğimi vatandaşlarımıza anlattık, desteklerini talep ettik. Halkın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Yorumlar (0)