Semih Esen,Doğal alanları koruyacağız

Parti olarak doğaya karşı hassasiyetleri olduğunu ifade eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, “İlçemizde yapacağımız tüm projelerde doğal alanların varlığını koruyarak çalışmalar yapacağız” dedi

YEREL 02.03.2019, 10:00 02.03.2019, 10:00
Semih Esen,Doğal alanları koruyacağız

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Esen, Altınkum Mahalle esnafını ziyaret ederek halkın yeni dönemden beklentilerini dinledi. Ormanlık alanların korunmasına yönelik taleplerde bulunan vatandaş Esen’e konuyla ilgili nasıl önlemleri olduğunu sordu. Doğaya karşı hassasiyeti olan bir partinin üyesi olduğunu belirten Esen, “Biz CHP olarak doğayı ve insanları severiz, koruruz. Konyaaltı’nın doğasını koruyacağız. Bunun yanında var olan ormanlık alanlarda zemin temizleme çalışmaları için Orman Bakanlığı’yla protokol imzalamak gibi bir planımızda var” diye konuştu.

“BETON ORMANINA KARŞIYIZ”

Konyaaltı’nın mevcut doğal yapısını koruyacaklarını söyleyen Esen, “İlçemizi asla beton ormanına dönüştürmeyeceğiz” dedi. Esen konuşmalarına şöyle devam etti: “Konyaaltı’na yapılacak güzel şeylerin önünü kesmeyeceğimiz gibi bu konuda elimizden gelen her fedakarlığı yapacağız. Konyaaltı çok güzel bir doğaya ve ormanlara sahip. Biz bu alanların yapısını bozmadan halkla buluşturacağız. Halkımızın hafta sonu gidip kafa dinleyeceği ve keyif alacağı alanlar yapacağız. İnsanların yürüyüş yapıp doğayla bir arada olacağı alanlar oluşturacağız. Bu konuyla ilgili hangi yapacağımız çalışmalar için hangi bakanlık ve bürokratik yapı varsa gidip kapılarını çalacağız. Yeter ki Konyaaltı’na hizmet gelsin. Tüm bunları yaparken de ilçemizi asla beton ormanına dönüştürmeyeceğiz.”

“ALIŞILAGELMİŞİ ALT ÜST EDECEĞİZ”

Belediyecilik anlayışlarının Atatürk’ün Halkçılık ilkesine dayandığını ifade eden Esen, “Atatürk’ün Halkçılık ilkesinden ilham alarak yapacağımız tüm hizmette halkın yararını gözeteceğiz. Halktan alacağımız yetkiyi en iyi şekilde değerlendireceğiz. 1 Nisan’dan sonra CHP belediye başkanları olarak her birimiz kendi bölgesinde birer Yılmaz Büyükerşen olmamız lazım. Örnek bir halk belediyeciliği yaparak tüm ülkede gümbür gümbür geldiğimizi hissettirmemiz gerekiyor. Bunun için de her birimiz kendi bölgesinde gıpta edilecek yönetimler sergilemeliyiz. Böylece tüm algıları ve alışılagelmiş yöntemleri alt üst edeceğiz” diye konuştu. Alan çalışmasından sonra ev ve hasta ziyaretinde bulunan Esen, seçim çalışmalarına hız kesmeden devem edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)