Semih Esen: Turizm payımızı büyüteceğiz

Konyaaltı’nın turizmde ki payını arttıracaklarını belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, “İlçemizin turizm payını olduğu yerden daha ileri taşımak için projelerimiz var, çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştıracağız” dedi

YEREL 12.02.2019, 19:24 12.02.2019, 19:24
Semih Esen: Turizm payımızı büyüteceğiz

Konyaaltı Gençlik Derneği’ni (KONGED) ziyaret eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, “Toplumsal barışın ve bütünleşmenin yolunu gençlerimiz ve kadınlarımız açacak. Gençlerimizi ve kadınlarımızı siyasette daha aktif görmek istiyoruz. Bunun için kendinizi geliştirip hazır hale getirin. Alt yapınızın oluşması için hangi partiden olursa olsun siyasete bir yerden başlayın. Ülkemiz ve yaşadığımız yerle ilgili alınan kararlarda fikirleriniz büyük öneme sahip. Sizin varlığınız siyasi gerginliği yumuşatacaktır” dedi.

“FAALİYETLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM”

KONGED’in ülke çapında ki faaliyetlerinden haberdar olduğunu dile getiren Esen, derneğin çalışmalarına her zaman destekte bulunacaklarını ifade etti. Gençlerin birleştirici güç olduğuna vurgu yapan Esen, “Toplumda ki parçaların bir arada durmasını sağlayan en önemli dinamiklerden biri gençlerimizdir. 4 yılda 300 etkinlik yapan bir dernek olmanız ne kadar aktif olduğunuzun bir göstergesi. Siyasetin ve toplumun her zaman sizlere ihtiyacı var. Siyasetini sevmediğiniz hatta kötü diye nitelendirdiğiniz siyasetçiler neden var? Çünkü siz orada olmadığınız için varlar. O yerleri sizlerin doldurması lazım. ‘Bu ülkede yanlış giden bir şeyler var, benim bunu küçükte olsa düzeltecek gücüm ve yeteneğim var’ diyorsanız hiç beklemeyin. Ben bu düşünceyle girdim siyasete” diye konuştu.

“İLKELERİMİZ TOPLUMUN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR”

CHP’nin sahip olduğu ilkelerin toplumun ihtiyaçlarını karşıladığını dile getiren Esen, “Bu ilkelerimizi hayata geçirecek fırsatı verildiğinde herkesin sorunu çözülecek. Esnafın kazancı, engellilerimizin sosyal hayatı, öğrencinin sosyoekonomik durumu ve toplumun diğer tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına hitap eden ilkelere sahibiz. Tüm bunları sağlayacak kadroya ve birikime de sahibiz. Bizim, hiçbir millette olmayan ve en önemli özelliğimiz, hayat görüşü, ideolojisi ne olursa olsun birbirimizi seviyoruz. İlkokul arkadaşımızla karşılaştığımız zaman sarılırız. Durup siyasi görüşünü düşünmeyiz veya ona göre hareket etmeyiz” dedi.

“YATIRIMCILARIN GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Konyaaltı’da hareketliliği arttırmaya yönelik çalışmala yapacaklarını belirten Esen, turistin ve yatırımcının ilçeye gelmesi için sebepler yaratacaklarını söyledi. Esen, “Dışarıdan insanların ve yatırımcıların Konyaaltı’na gelmesi için sebepler yaratacağız. Bununla ilgili projelerimiz var yakında sizlerle paylaşacağız. İnsanların gelip vakit geçirebildiği, alışveriş yaptığı ve eğlendiği tesisler yapacağız. Bunların içeriğini ileriki günlerde ayrıntılı bir şekilde kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)