Şarkı ve Türküler Usta Sanatçı Yakup Esen İçin Seslendirildi

Kartal Eğitim Kültür, Sanat ve Tüketim Kooperatifi Türk Halk Müziği Topluluğu, Kartal’da verdiği muhteşem konserde en beğenilen şarkı ve türküleri usta sanatçı Yakup Esen için seslendirdi.

YEREL 17.02.2020, 13:47
Şarkı ve Türküler Usta Sanatçı Yakup Esen İçin Seslendirildi

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları İmam Aydın ve Adem Uçar’ın yanı sıra, gecede onur konuğu olarak bulunan Yakup Esen ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. 

Şef Beyhan Karslı yönetimindeki koronun yaklaşık 2 saat süren konseri boyunca birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirildi. Solo performansları ile de kulakların pasını silen koro üyeleri, seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Yakup Esen adına düzenlenen gece kapsamında ayrıca konuk sanatçılar Yaşar Koca ve Taner Özdemir de sahne alarak sevilen türküleri seslendirdi.

Konser sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları İmam Aydın ve Adem Uçar, usta sanatçı Yakup Esen’e yaşamı boyunca sanata yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Kartal heykelciği ve çiçek takdim etti.

Salonu hınca hınç dolduran Kartallı sanatseverler de muhteşem performansları için hem Kartal Eğitim Kültür, Sanat ve Tüketim Kooparatifi Türk Halk Müziği Topluluğu üyelerini hem de Yakup Esen’i uzun süre ayakta alkışladı.

Yorumlar (0)