banner758

Sarıyerliler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi

Kızılay kritik seviyenin altına inen kan ihtiyacı için İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattı. Bu merkezlerden biri de Sarıyer oldu. Üç gün sürecek kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar çadırların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sarıyer Belediyesi çalışanları ise kampanyanın en büyük destekçilerinden biri oldu.

YEREL 14.06.2021, 13:00 14.06.2021, 13:28
Sarıyerliler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi

Türk Kızılayı kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesi nedeniyle İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı noktaları kuruldu. Bu zor günlerde kan bağışına ihtiyaç duyan insanlar için Sarıyer Merkez’de kurulan çadır önünde sıra oluştu. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in de kan verdiği kampanyaya Sarıyer Belediyesi personelleri de destek verdi. Pandemi çerçevesinde kan ihtiyacının arttığını dile getiren Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, üç gün boyunca ilçe genelinde 750 ünite kan ihtiyacının giderilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Kan bağışı için Sarıyer Merkez’e gelenlerin arasında vatandaşların yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar ve belediye çalışanları da vardı. Sizler de başka hayatlara umut olmak isterseniz 14-16 Haziran tarihleri arasında devam edecek bağış kampanyası için 09.00 / 20.30 saatleri arasında Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kızılay çadırlarında kan verebilirsiniz.

Yorumlar (0)