ŞANTİYE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Belediye Şantiyesinde gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL 19.08.2019, 15:09
ŞANTİYE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

İncelemelerden sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “ Bugün Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarımızla Başkan Yardımcımız Metin Ok ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Belediye şantiyemizde bir takım düzenlemeler yapıyoruz. Destek hizmetleri müdürlüğümüze bağlı hizmet veren kaynakhanemizin yerini değiştirdik.

Marangozhanemizde ve tamirhane bölümümüzde iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Binalarımızın bazı bölümlerini onarıyor ve boyuyoruz. Tamirhane bölümümüzün önünde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Hurdaya ayrılan malzemelerin tespitlerini yapıp geri dönüşüme kazandırmayı amaçlıyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmaları için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Şantiyemizi en kısa sürede ıslah edip sağlıklı bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar (0)