SAADET'TE ADAYLAR TANITILDI

Saadet Partisi Mersin İl başkanlığı Düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısında Büyükşehir ve İlçeler belediye başkan adaylarını basına ve komuoyuna tanıttı.

YEREL 11.02.2019, 14:06 11.02.2019, 14:06
SAADET'TE ADAYLAR TANITILDI

Pazartesi günü saat 9.30’da HostaPark Otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen saadet partisi Mersin İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu basın toplantısı partililerin yoğun katılımıyla başladı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Soner ÇONTAR, yaklaşmakta olan 31 Mart Yerel seçimlerle ilgili teşkilatlarımızda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde tam kadro adaylarımızı belirleyerek halkımızın emrine sunmaya geldik. Saadet Partisi olarak ülkemizin tüm il, ilçe ve beldeler bazında eksiksiz tam kadro seçimlere giren tek partiyiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, cepsiz ceketlerimizi giyerek halkımızın teveccühüne talibiz dedi.

Tanıtımı yapılan belediye başkan adaylarımız sırayla şu şekilde takdim edildi.

Mut İlçesi Adayı – HALİD KILINÇ

Anamur İlçesi Adayı – ALİ BAL

Bozyazı İlçesi Adayı – ARİF ŞAHBAZ

Aydıncık İlçesi Adayı – Bilal UĞUZ

Silifke İlçesi Adayı – İBRAHİM BAZ

Gülnar İlçesi Adayı – ERCAN ŞAHİN

Mezitli İlçesi Adayı – AV. BURAK CANLI

Yenişehir İlçesi Adayı – AV. ŞEVKET YILDIRIM       

Erdemli İlçesi Adayı – MEHMET YILDIZ

Toroslar İlçesi Adayı – MEHMET TAŞKIRAN

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI – AV. ERDAL ALKAN

Büyükşehir Belediye başkan adayımız Av. Erdal ALKAN yaptığı kısa konuşmasında Mersin ile ilgili sorunların analizlerini ekiplerimiz ile yapıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren öncelikle ulaşım, işsizlik ce şehirde yeşil alanın arttırılması ile ilgili geniş parklar, her bölgede gerekli katlı otoparklarla şehrimize

Yorumlar (0)