RAMAZAN GECELERİ THM EZGİLERİYLE RENKLENDİ

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu’nu ağırladı. Birbirinden güzel türküleri, Şef Oğuzhan Bolbol yönetiminde başarıyla seslendiren koro, iftar sonrası Yaşam Vadisi’ni dolduran vatandaşlara muhteşem bir konser verdi.

YEREL 27.05.2019, 15:41
RAMAZAN GECELERİ THM EZGİLERİYLE RENKLENDİ

BeylikdüzüBelediyesi, YaşamVadisi’ndedüzenlediğiGelenekselRamazanEtkinlikleriile her yaştanBeylikdüzüsakininibirarayagetirmeyedevamediyor.Vadide son olarakBeylikdüzüBelediyesiMusikiDerneğiTürkHalkMüziğiKorosusahnealdı.BeylikdüzüBelediyesi 1.Başkan VekiliSerdalMumcu’nun da katıldığıkonserevatandaşlarbüyükilgigösterdi.

Mumcu, SanatçılaraÇiçekTakdimEtti

BeylikdüzüBelediyesiMusikiDerneğiTürkHalkMüziğiKorosu, RamazanetkinliklerikapsamındaBeylikdüzüsakinlerineunutulmazbirgeceyaşattı. Seslendirdikleribirbirindengüzeltürkülerlekalplerehuzur, yüzleregülümsemekatankoro, vatandaşlarıngönüllerinifethetti.Koronunseslendirdiğişarkılaraalkışlarla tempo tutanvehepbirağızdaneşlikedenvatandaşlar, iftarsonrasındaaileleriylebirliktekeyiflidakikalaryaşadı. Geceninsonunda, KoroŞefiOğuzhanBolbolvekoroelemanlarınıkutlayanBeylikdüzüBelediyesi 1.Başkan VekiliSerdalMumcu, BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalıkadınasanatçılaraçiçektakdimetti. YaşamVadisi, Ramazanayıboyunca her akşamtasavvufmüziğindençocuktiyatrosuvekonserlereuzanangenişyelpazedekietkinliklereevsahipliğiyapmayadevamedecek. 

Yorumlar (0)