Narlıdere’de can dostlar unutulmadı!

Narlıdere Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında restoran ve kafelerin kapanması ile açlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. Veteriner işleri ekipleri, can dostların mama bulmakta zorlanacakları bölgelerde 100 kilogram mama dağıtımı yaptı. Başkan Ali Engin “Bu süreçte hayvan dostlarımıza destek vermek toplumsal bir görevdir” dedi.

YEREL 26.03.2020, 13:27
Narlıdere’de can dostlar unutulmadı!

CAN DOSTLARA MAMA DESTEĞİ
Koronavirüs’ün yayılımına bağlı olarak kafe ve restoranların kapatılması, sahipsiz hayvanları da olumsuz etkiledi. Özellikle yerleşim bölgeleri dışında, mama ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına Narlıdere Belediyesi yetişti. Veteriner İşleri ekipleri, ilçe merkezinin dışında, can dostların yemek bulmakta zorlanacakları bölgelerde 100 kilogram mama dağıtımı yaptı. Çalışmanın düzenli olarak devam edeceği belirtildi. 
 
“BU TOPLUMSAL BİR GÖREV”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Herkes kendini ve sevdiklerini bu virüs belasından koruma telaşında. Bu durumdan sokak hayvanlarımız da olumsuz etkileniyor çünkü mamaya ulaşacakları tesisler kapalı.  Lütfen, sahipsiz dostlar için elimizden gelen katkıyı yapalım, kapımızın önüne bir kap mama ve su koymayı unutmayalım. Bu toplumsal bir görev” dedi.
 

Yorumlar (0)