banner773

MUHTARLAR YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yerel yönetimin temel taşları olarak tanımladığı Sarıyerli muhtarlarla bir araya geldi. 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü için düzenlenen gecede konuşan Başkan Genç, “Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek, taşları üst üste dizmek zorundayız. Muhtarlar mahallelerin cumhurbaşkanlarıdır” dedi.

YEREL 23.10.2018, 12:12 23.10.2018, 12:12
MUHTARLAR YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Sarıyer Belediyesi, dün akşam 38 mahallede hizmet veren muhtarlar için bir yemek düzenledi. Bahçeköy Korupark’ta gerçekleşen yemeğe, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Aygün, Zekeriyaköy Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Şerif Bekiroğlu, başkan yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra Sivas’tan gelen Sivrialan Köy Muhtarı Mustafa Çam’da katıldı. Muhtarlara verdiği önemi her fırsatta belirten Başkan Genç, yaptığı konuşmada “Biz devletin temsilcisi isek, siz de muhtar seçildikten sonra o ufak dilimdeki temsilcilersiniz. Bu devlete her alanda sahip çıkmak zorundayız. Birlikteliğimiz her alanda devam etmeli” dedi.

YOL GÖSTERİCİ OLDUNUZ

Muhtarların yerel yönetimler için çok önemli olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Genç konuşmasına şöyle devam etti, “Bu bir emek, topluma katkı. En büyük derdimiz mevcut yaşamı kolaylaştırmak ve yeni yaşam alanları kurmak. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar demokrasiye yönelik çok önemli adımlar atıldı. Muhtarlıklar, yerelde çok önemlidir. Görev yaptığım 10 yıllık sürecin tabi ki öyküsü var. Herkes her şeyi elimizden alabilir ama bir şeyi alamazlar o da gönlümdeki sevda. Sarıyer’i kimin ne olduğuna, nerden geldiğine, renginin, mezhebinin ne olduğuna bakmadan bu anlayışla yönetmeye çalışıyoruz. Bir de bu işin içinde muhtarlar var. Sizlerde gelen mesajlar bize yol gösterici olduSarıyerlilerin daha huzurlu ve refah içinde yaşayabilmeleri için koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Mahallerimize emek veren siz değerli muhtarlarımın gününü kutluyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)