banner773

MUDANYA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

Mudanya Belediyesi, mahalle iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini paylaşmaya devam ediyor. Her gün kurulan iftar sofrasında yüzlerce Mudanyalı orucunu birlikte açıyor.

YEREL 14.05.2019, 10:06
MUDANYA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

Mudanya Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofraları, Ramazan boyunca Mudanya’nın çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Mudanya Belediyesi’nin iftar sofralarında orucunu açan vatandaşlar, iftarın ardından yine belediyenin düzenlediği etkinliklerde Ramazan’ın manevi iklimini farklı bir atmosferde yaşıyor. İlçe merkezinde belediye önü ve Güzelyalı mahallesinde kurulan çadırın yanı sıra köylerdeki iftarlarda sergilenen Karagöz-Hacivat, Ortaoyunu ve illüzyon gösterileri, mahalle sakinlerine keyifli bir akşam yaşatıyor.

Dedeköy’de kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleriyle buluşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Önemli olan birliğimiz beraberliğimiz, bu güzel ortamı beraber yaşamamızdır. Bizi birbirimize bağlayan geleneklerimiz, güzelliklerimiz Mudanya’da yaşanmaya devam edecektir” dedi.  Tüm mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik eden Türkyılmaz, daha sonra çocuklarla geleneksel lezzetlerin tadına baktı.

Yorumlar (0)