banner773

MUDANYA'DA HİZMET 31 MART'TAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Mudanya’nın Dereköy ve Yaylacık mahallelerini ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı ve CHP’nin Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, ilçede yaşayan her bir vatandaşı paydaş sayan bir anlayışla hizmet ettiklerini vurgularken, “31 Mart’tan sonra da Mudanya’da kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” dedi.

YEREL 13.02.2019, 13:41 13.02.2019, 13:41
MUDANYA'DA HİZMET 31 MART'TAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Mudanya Belediye Başkanı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bahçuvancı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya ile Dereköy ve Yaylacık mahallelerini ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, büyük bir ilgiyle karşılandı. Hakkı, hukuku ve adaleti savunan, ilçede yaşayan her bir vatandaşı paydaş sayan bir anlayışla hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Türkyılmaz, Mudanya’nın 47 mahallesinde camilerin, mahalle meydanlarının her gün belediye ekiplerince temizlendiğini hatırlatarak, “Her okulumuza bir temizlik görevlisi verdik, öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda çalışmaları için hizmet ettik.

Okulların tadilatlarından tutun da tüm eksiklikleri yine belediyemiz tarafından karşılandı. Muhtarlarımız ve imamlarımızı küçücük bir iş için bile kimseye muhtaç etmedik. Ramazan ayında ekmeğimizi paylaştık, sinema günlerinde, köy şenliklerinde bir araya geldik. Mudanya için onlarca hedefimizi söz verdiğimiz gibi hayata geçirdik. Halk bu hizmetlerin devamını istiyor. Şimdi, başladığımız büyük projeleri hayata geçirme zamanı. Mudanya bu dönem altın çağını yaşayacak. Mudanya’da yapacak daha çok işimiz var. 2019’da hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)