MUDANYA YENİ YILA RENGARENK GİRECEK

Mudanya Belediyesi, 2019’un daha aydınlık ve umut dolu geçmesi dilekleriyle ilçenin farklı noktalarındaki cadde ve sokakları ışıklarla donattı. Mudanyayıların yeni yılını kutlayan Başkan Hayri Türkyılmaz, yeni yılda Mudanya’daki barış ve huzur ikliminin tüm dünyada egemen olmasını diledi.

YEREL 30.12.2018, 14:24 30.12.2018, 14:24
MUDANYA YENİ YILA RENGARENK GİRECEK

Mudanya Belediyesi, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda yaptığı süslemelerle Mudanya’yı yeni yıla hazırladı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın “Yeni yılınız kutlu olsun” mesajının yer aldığı süslemeler, kentin işlek caddelerine monte edildi.Mudanyalıların yeni yılını kutlayan Başkan Türkyılmaz, yeni yılda da sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinin Mudanya’da yaşanacağını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana Mudanyalılarla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediğini, ortak akla ve hoşgörüye dayalı bir belediyeciliği Mudanya’ya kazandırdığını ifade eden Başkan Türkyılmaz, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi alır almaz ulaşılabilir bir başkan olma sözü vermiştim.

Biz projelerimizi halka rağmen değil, halkla birlikte planlıyoruz. Göreve geldiğimizde asıl mesele, milletle aramızdaki bütün engellerin ortadan kaldırılmasıydı. Biz gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte Mudanya’yız, birlikte bütünüz. Bizde herkese yetecek kadar sevgi var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Mudanyalı hemşerilerimin her zaman yanında olacağım. Tüm belediye çalışanlarımızla birliktebirçok projeye imza atacak, Mudanyalı hemşehrilerime en güzel hizmetleri sunmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılda Mudanya’daki barış ve huzur  ikliminin tüm dünyada egemen olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)