Minik Öğrencilerden 'Öğretmenler Günü' Etkinliği

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler gününü hazırlamış oldukları muhteşem bir gösteriyle kutladı.

YEREL 23.11.2019, 09:50
Minik Öğrencilerden 'Öğretmenler Günü' Etkinliği

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Gününü büyük bir coşku ile kutladı. Öğrenciler, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından hazırladıkları şiir ve şarkıları söyledi.  Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinin Bulutlar, Tırtıllar ve Uğur Böcekleri isimli 6 yaş grubu sınıflarının hazırladığı etkinlikte, “Anlat bana öğretmenim, Senden daha güzel, Başöğretmen Atatürk, Benim canım öğretmenim” gibi şarkı ve şiirleri okundu. 


“Öğretmenlik, ürünü insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte bizleri yüce gayemize ulaştıran bir vasıtadır” diyen Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı, “Öncelikle bu süreçte bizimle birlikte olan öğretmenlerimizin ve tüm eğitim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Onlar, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür bir nesil yaratmak için çalışmaktalar. Bu hedefe çok değerli katkılar sundular.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mehmet Batı, kreşte görevli öğretmenlere birer çiçek takdim ederek, her birinin tek tek ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı. 


 

Yorumlar (0)