Milli Sporcular Avcılar'da Toplu Antrenman Yaptı

Geçtiğimiz Temmuz ayında Tayland’da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nda 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalyayla Dünya 3’üncüsü olan Türkiye Muaythai milli takımı, Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarına Avcılar’da devam etti. Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli sporcular, milli takımlar teknik direktörü ve antrenörler eşliğinde Avcılar Atatürk Stadyumu’nda antrenman yaptı. 

YEREL 19.11.2019, 15:35
Milli Sporcular Avcılar'da Toplu Antrenman Yaptı

Avcılar Atatürk Stadyumu Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan milli sporculara ev sahipliği yaptı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride şampiyonada yarışacak olan Muaythai Milli Takımı sporcularıyla birlikte Türkiye, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’na katılmaya aday sporcular da antrenmanda yer aldı.


Kızıl Yıldız Spor Kulübü Başkanı, Milli Takımlar Antrenörü Ergün Koçkaya öncülüğünde toplanan 12 Muaythai kulübünden 200 sporcunun katıldığı antrenmanda milli sporculardan Serkan Katıkçı ve Murat Uzar da antrenör olarak yer aldı. 
Muaythai kulüpleri adına yapılan açıklamada, “Bizlere bu imkanı sunan Milli Takım’a ve Milli Takım sporcularına, Atatürk Stadyumu’nu bizlere açan Avcılar Belediye Başkanımız Turan Hançerli’ye, Spor Müdürümüz Yusuf Kara’ya ve tüm Spor Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Herşey Türk sporunun ilerlemesi için” ifadeleri kullanıldı.
 

Yorumlar (0)