MİLLETVEKİLLERİ SÜLLÜ VE ÇAKIRÖZER’DEN ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kendisini ziyaret eden Milletvekilleri Dr. Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer ile bir araya geldi.

YEREL 30.04.2019, 13:00
MİLLETVEKİLLERİ SÜLLÜ VE ÇAKIRÖZER’DEN ZİYARET

Başkan Ataç’a yapılan tebrik ziyaretleri devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Dr. Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer Ataç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Süllü, “Eskişehirlilerin desteği ve güveni ile yeniden seçilen Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Dt. Ahmet Ataç’a, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Eskişehir’in Başkanları Eskişehir’in ve Türkiye’nin gururu olmaya devam edecek” dedi.

Çakırözer ise yaptığı konuşmasında, “Eskişehirli hemşehrilerimizin teveccühüyle yeniden belediye başkanı seçilen Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç"ı tebrik ediyorum. Başarılı projeleriyle sadece ülkemizde değil, uluslararası arenada da parmakla gösterilir yaşanabilir ilçeler yaratan başkanlarımızla gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Başkanlarımız hem Eskişehir’imizin hem de Türkiye’mizin gururu olmaya devam edecek” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri Süllü ve Çakırözer’e teşekkür eden Başkan Ataç, “Eskişehir’i daha iyi noktalara getirmek için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu dönemde de her yaştan, her kesimden vatandaşa hizmet etme çıtamızı oldukça yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekilleri Süllü ve Çakırözer’in Başkan Ataç’ı ziyareti, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

Yorumlar (0)