Mezitli Sahilleri Yaza Hazırlanıyor

Yazın yaklaşmasıyla birlikte Mersin sahillerindeki hareketlilikte artmaya başladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Denizkızı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Semih Nane ile birlikte Mezitli’de incelemelerde bulundu.

YEREL 03.05.2019, 11:36
Mezitli Sahilleri Yaza Hazırlanıyor

Sahil şeridi boyunca yapılacak olan düzenlemeler ve yaza hazırlık konusunda görüş alışverişinin yapıldığı inceleme gezisinde Başkan Tarhan, geçmiş dönemde yaşanan uygulamalar hakkında da bilgi verdi. 

Dünyanın en güzel sahillerinden birisinin Mezitli’de olduğuna dikkat çeken Başkan Tarhan, “Eşsiz güzelliklerimiz maalesef yeterince değerlendirilemiyor. Elimizden geldiği ölçüde sahil düzenleme ve temizleme çalışmalarını yürütüyoruz. İlk yıllarda ücretsiz şemsiye ve şezlong koyarak, plajlarımızın daha tercih edilir hale gelmesini sağlamıştık. Ancak kullanım hakkı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Şimdi el birliği içerisinde halkımıza her türlü imkanın olduğu sahiller sunacağız. Havaların iyice ısınarak deniz sezonun yaklaşmasıyla birlikte kullanım hakkını elinde bulunduran ve aynı zamanda belediye meclis üyemiz de olan Denizkızı A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mehmet Semih Nane ile incelemelerde bulunduk. Geçmiş dönemde yaşanan aksaklıklar ve alınması gereken önlemler konusunda düşüncelerimizi aktardık” şeklinde bilgi verdi.

Sahilde düzenleme çalışmalarına hemen başlanacağını bilgisini veren, Denizkızı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Semih Nane de “Vatandaşımızın evine en yakın yerde denize girebilmesi için gereken tedbirleri alarak kısa sürede hazır hale getireceğiz. Başkanımızın tecrübe ve görüşleri doğrultusunda hassas davranacağız” dedi.

Yorumlar (0)