banner773

Meski, Yağmursuyu Altyapı Yatırımlarına Devam Ediyor

Mersin genelinde gerçekleştirdiği yağmursuyu yatırımlarıyla su baskını sorunlarına neşter vuran MESKİ Genel Müdürlüğü, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli’den oluşan 4 merkez ilçedeki muhtelif mahallelerde yağmursuyu hattı döşenmesi yapım işine aralıksız devam ediyor.

YEREL 16.04.2021, 08:28
Meski, Yağmursuyu Altyapı Yatırımlarına Devam Ediyor

Kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgeleri belirleyerek, gerekli çalışmalara kısa sürede başlayan MESKİ, tamamladığı yağmursuyu çalışmalarıyla yağışlı havalarda yaşanabilecek su baskını sorunlarını gideriyor, vatandaşları mağdur etmiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli’den oluşan 4 merkez ilçedeki muhtelif mahallelerde yağmursuyu hattı döşenmesi yapım işi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Tamamlanan çalışmalar sayesinde caddeler yağmursuyu altyapısı kazanıyor, vatandaşlar su baskınlarından etkilenmiyor.

MESKİ su baskınlarına karşı önlem almaya devam ediyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, yoğun yağışlardan dolayı yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda yapılan Ø1400 milimetre beton boru hattı çalışması sayesinde İstemihan Talay Caddesi ile Batıkent ve Akkent Mahalleleri’ne bağlı 32. Cadde'nin (Groseri Bölgesi) yağmursuyu sorunu sona erecek.

Ayrıca, MESKİ’nin mevcut yapım işi kapsamında; Karaduvar Mahallesi İsa Öner Bulvarı, Hal Mahallesi 143. Cadde, Özgürlük Mahallesi 136. Cadde, Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı Liman B Kapısı önü, Akkent Mahallesi 23153., 2390., 2359., 2396., 2394. ve 2392. Sokak, Batıkent Mahallesi 2692. Sokak, Mezitli ilçesi; Yeni Mahalle 33203. ve 33166. sokak, Deniz Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi Polisevi önü ile sahil yolu caddesine Ø400 ile Ø1600 arası çaplarda boru döşenmesi ve yağmursuyu ızgara yapımı işlemleri tamamlandı.

 

Yorumlar (0)