MESKİ, Gözne Mahallesi 1. Etap kanalizasyon çalışmalarına başladı

Proje ve yatırımlarına aralıksız devam eden MESKİ’nin sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla Mersin daha temiz bir kent olma yolunda ilerliyor. Yapımına başlanan Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. etap kanalizasyon hattı çalışmasının tamamlanmasıyla hem bölgede yaşayan hem de yaz aylarında yaylalık olarak bu bölgeye giden vatandaşlar yıllardır bekledikleri kanalizasyon hattına kavuşacak.

YEREL 19.07.2021, 11:48
MESKİ, Gözne Mahallesi 1. Etap kanalizasyon çalışmalarına başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. etap kanalizasyon hattı yapım işine başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yaz aylarında nüfusu artan bölgede çok yoğun olan vidanjörle fosseptik çekimleri azalacak ve fosseptik çukurlarının büyük çoğunluğu iptal olacağından Gözne Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar bundan sonra daha temiz ve kokusuz bir yayla sezonu geçirecek.

MESKİ’nin sözleşme bedeli 26 milyon 447 bin olan yatırım işi kapsamında, toplam 36 bin 790 metre kanalizasyon şebeke hattı, 480 metre terfi hattı ile 2 adet paket atıksu terfi merkezi yapılacak. Proje kapsamında toplanan atıksular, kısa zamanda ihalesi yapılacak olan Gözne-Ayvagediği Atıksu Arıtma Tesisi’nde arıtılacak.

 

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.
.

Yorumlar (0)