banner758

Mersin Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Ekibinden Ezici Galibiyet

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Basketbol Takımı, evinde Samsun Basketbol İhtisas Kadın Basketbol Takımı’nı büyük farkla mağlup etti. MSK Kadın Basketbol Takımı, maçı 42 sayılık farkla 75-33 kazandı.

YEREL 18.11.2021, 11:30
Mersin Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Ekibinden Ezici Galibiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 6’ncı hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (MSK) ile Samsun Basketbol İhtisas Kadın Basketbol Takımı karşılaştı. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı MSK Kadın Basketbol Takımı 42 sayı fark ile 75-33 kazandı.

Maçın başladığı andan itibaren üstünlük sağlayan MSK Kadın Basketbol Ekibi, tüm periyotları açık farkla önde tamamladı. Karşılaşmada MSK Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Peyton Alexis Whitted 13 sayı ile Samsun Basketbol İhtisas Kadın Basketbol Takımı’ndan ise Nurselin Yılmaz 14 sayı ile takımlarının en çok sayı sağlayan oyuncuları oldu.

Hikmet Fen, Mustafa Aksoy ve Enes Duran’ın hakem üçlüsünün yönettiği maçta MSK Kadın Basketbol ekibi zorlanmadan 42 sayı farkla konuğunu mağlup ederken, aldığı yeni galibiyetle de ligdeki üstünlüğünü sürdürdü.

Yorumlar (0)