banner773

Mehmet Süne'den mahalle muhtarlarına ziyaret

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne Buca'nın mahalle muhtarlarına ziyaret düzenledi.

YEREL 05.12.2018, 09:54 05.12.2018, 09:54
Mehmet Süne'den mahalle muhtarlarına ziyaret

Üç dönem Buca ilçe başkanlığı yapan, önceki dönem CHP PM üyesi, CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Buca mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Görev verildiği takdirde Buca'yı muhtarlarla birlikte yöneteceğini vurgulayan Süne muhtar ziyaretlerinin son güne kadar devam edeceğini belirtti.

 

"Muhtarlar sosyal belediyecilikte kilit konumda"

 

Görev verildiği takdirde Buca'yı muhtarlarla birlikte yöneteceğini vurgulayan Süne şu sözleri kullandı; "Buca'nın her sokağını karış karış biliyorum, Buca'nın bütün mahalleleri tanıyorum. Mahallelerini bilen, mahalleliyi tanıyan muhtarlar sosyal belediyecilik dendiğinde kilit konumda yer alan isimlerdir. Biz de Buca'yı yönetirken muhtarlarla beraber yöneteceğiz, Bucalı'nın sorunlarını çözmek için muhtarlara kulak vereceğiz.

 

"İzmir Türkiye'nin, Buca İzmir'in aydınlık yüzü"

 

Başladığımız mahalle ziyaretlerimize 31 Mart'a kadar ara vermeden devam edeceğiz. 1 Nisan'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını Buca'nın gönderinden indirtmeyeceğiz. Buca'nın halkı aydın ve hem yerel hem de genel olayları sağlam takip ederek iyi irdeliyor. İzmir nasıl Türkiye'nin aydınlık yüzüyse Bucamız da İzmir'in aydınlık yüzü. Bu güzel ilçeyi asla AKP'ye teslim etmeyeceğiz."

Yorumlar (0)