Mehmet Süne : Süne'den üniversite öğrencilerine çağrı

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Buca'daki öğrencilere seçim öncesi çağrı yaptı.

YEREL 21.11.2018, 12:24 21.11.2018, 12:24
Mehmet Süne : Süne'den üniversite öğrencilerine çağrı

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı ve önceki dönem CHP PM Üyesi Mehmet Süne, Buca'da saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmalarında bu hafta üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Mehmet Süne hem öğrencilerin sorunlarını dinledi hem de öğrencilere çağrı yaptı. Seçim döneminde öğrencilerin Buca'da olacağını hatırlatan Süne, oy kullanabilmek için öğrencilerin ikametgahlarını Buca'ya alması çağrısında bulundu.

 

"30 Mart'ta yaşadığınız yerde oy kullanın"

30 Mart yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten önceki dönem CHP PM Üyesi, Buca'da okuyan üniversite öğrencilerinin yaşadıkları yerde oy kullanabilmeleri için ikametgahlarını Buca'ya almaları gerektiğini hatırlattı. Öğrencilere çağrıda bulunan Süne, "31 Mart'ta okuduğunuz ve yaşadığınız Buca'da söz sahibi olabilmek ve oy kullanabilmek için ikametgahlarınızı Buca'ya almanız büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı. 

 

"Öğrencilerin sorunlarını da ihtiyaçlarını da biliyorum"

Öğrencilerle sohbet eden Süne, öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları bildiğini söyleyerek "Öğrencilerin geçinmesi zaten zordu, şimdi ekonomik krizle beraber öğrencilik çok daha zorlu hale geldi. Buca'da yaşayan öğrenci kardeşlerimin sorunlarını da ihtiyaçlarını da gayet iyi biliyorum. Görev verilirse Buca Belediyesi, öğrencilerle daha çok kucaklaşan ve öğrencilerin yaşadıkları sorunlar karşısında başvurabilecekleri bir kapı olacak.

 

Üniversite öğrencilerine Buca'yı beraber yönetme daveti

Öğrencilerin sorunlarını dinleyerek tek tek not alan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, "Bizim üniversite öğrencilerine çok ihtiyacımız var. Biz üniversite öğrencileriyle beraber proje üreterek hayata geçirmeliyiz." dedi. Mehmet Süne ayrıca kendi döneminde işçinin, emeklinin, memurun ve esnafın ilçe yönetiminde söz hakkı olacağını belirterek Buca için üniversite öğrencilerine de "kenti birlikte yönetelim" davetinde bulundu.

Yorumlar (0)