Kukla ve bilim atölyelerine yoğun ilgi!

Lüleburgaz Belediyesi’nin Gençlik Parkı’nda düzenlediği Deneysel Bilim Atölyesi ve Kukla Atölyesi aktiviteleri tüm hızıyla devam ediyor. Dileyen çocuklar bir taraftan Deneysel Bilim Atölyesi kapsamında kurulan Fizik, Kimya ve Robotik Kodlama çadırında bilimin ışığında öğrenmenin farkına varıyor, diğer yandan da Gençlik Parkı Yıldız Çocuk Kukla Atölyesi’nde kukla yapmayı öğrenerek doyasıya eğleniyor.

YEREL 14.09.2020, 14:49
Kukla ve bilim atölyelerine yoğun ilgi!

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün başlattığı Deneysel Bilim Atölyesi ile Kukla Atölyesi’ne Lüleburgazlı çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösteriyor. Birbirinden farklı her iki atölyede çocuklar unutulmaz anlar geçirirken, çocukların ebeveynleri de miniklere eşlik ediyor.


BİN ÇOCUĞU GEÇTİ
5-13 yaş arası çocuklara yönelik alanında uzman kişilerce gerçekleştirilen deneysel bilim etkinliklerine üç haftada toplamda binden fazla çocuk katıldı. Gösterilen yoğun ilgi sonucu çocuklar sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak bilim çadırlarına sırayla alındı.
Kukla atölyesi doya doya devam ediyor
Tüm bunların yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi’nin yaz ayları başında Gençlik Parkı Yıldız Çocuk Kukla Atölyesi’nde başlattığı “Kukla Atölyesi de” çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Çocuklar, Erdoğan Anıl Tekin tarafından verilen kukla atölyesinde geri dönüştürülebilir atık malzemelerden kukla yapmayı öğreniyorlar.

Yorumlar (0)