Körfezin Melekleri sahaya çıktı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, sezon öncesinde oynadığı ilk hazırlık maçında Bayraklı Belediyesi’ni 89-76 mağlup etti. Körfezin Melekleri oynadığı başarılı oyun ile lig öncesi umut verdi.

YEREL 13.09.2019, 14:27
Körfezin Melekleri sahaya çıktı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) iddialı ekiplerinden Edremit Belediyesi Gürespor yeni sezon öncesinde ilk sınavını İzmir ekibi Bayraklı Belediyesi karşısında verdi. 22 Eylül’de Fethiye’de yapılacak olan Türkiye Kupası öncesinde hazırlık maçında Bayraklı Belediyesi’ni hazırlık maçında konuk eden Körfezin Melekleri sahadan 89-76 galip ayrılmayı başardı.

Başantrenör Kaan Artun, tüm oyuncularına şans verirken takımın yenilerinden Deniz Şanlı, Deniz Aygül, İlsu Darıcıoğlu, ABD’li Breanna Lewis başarılı grafikleri dikkate çeken isimler oldular. Başantrenör Kaan Artun, bugün kü Bayraklı maçının takımı daha iyi görebilmek adına iyi bir sınav olduğunu kaydetti, “Lig hazırlıklarımız devam ediyor. Bayraklı maçı kupa öncesinde eksiklerimizi tespit edebilme adına önemli bir maç oldu. Eksiklerimizi giderip Federasyon Kupası ve lige hazır bir şekilde girebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Hazırlık maçını Edremit Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Herdan, Kulüp Başkanı Ahmet Çetin, yöneticiler ve çok sayıda taraftar izledi.  

Yorumlar (0)