Konyaaltı’nda ‘Yangın Güvenliği’ Konuşuldu

Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet ve Fuar Merkezinde bir birinden farklı fuar ve panele ev sahipliği yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son olarak Antalya İçmimarlar Odası tarafından düzenlenen “Otel Yapılarında Yangın Güvenliği Paneli”ne katıldı.

YEREL 13.11.2019, 15:05
Konyaaltı’nda ‘Yangın Güvenliği’ Konuşuldu

Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde Inn Design tarafından düzenlenen Otel Yapıları, Tasarım, Yenileme ve İş Platformu Fuarına ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Antalya İç Mimarlar Odası tarafından Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonunda düzenlenen Otel Yapılarında Yangın Güvenliği Paneline Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in yanı sıra Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdurahman Kılıç, Antalya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Antalya İçmimarlar Odası Başkanı İlker Biner ve çok sayıda davetli katıldı.

Otel Ekipmanları Fuarının açıldığı ilk günde “Yangın Güvenliği’yle ilgili bir panel düzenlenmesini son derece anlamlı bulduğunu ifade eden Başkan Semih Esen, “Böyle bir fuarın sadece ekonomik yönden değil aynı zamanda insanın can güvenliği ve sosyal yönünün de ele alındığını vurgulayan bir başlangıç olmuş. Umarım burada yapılan tüm etkinlikler, herkes için çok faydalı olur, üretken olur; hepimiz buradan bir şeyler kazanarak ayrılırız. Umarım fuar sonunda katılımcılar yeni bağlantılar kurmuş, güçlü işbirlikleri oluşturmuş olur. Bu bağlamda ben fuarın herkes için bereketli geçmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Antalya İçmimarlar Odası Başkanı İlker Biner ise Başkan Semih Esen’e ev sahibi ve de panelin konuğu olması dolaysıyla teşekkür etti. Fuar 16 Kasım Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak.

Yorumlar (0)