banner773

Konyaaltı Belediyesi’nden yeni bir park daha

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların önemli yaşam alanları arasında yer alan park ve bahçelerin sayısını arttırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, son olarak Uncalı Mahallesi’ne yeni bir park kazandırdı.

YEREL 12.11.2020, 13:27
Konyaaltı Belediyesi’nden yeni bir park daha

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in "İlçe genelinde park ve bahçelerin sayısı artacak" talimatı üzerine çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parklarda peyzaj çalışmaları ile düzenlemeler yaparken, yeni parkları da ilçeye kazandırıyor. Konyaaltı’na yeni park kazandırma kapsamında ekipler, Uncalı Mahallesi'nde çalışmalara başladı.

PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Park çalışmaları hakkında bilgi veren Semih Esen, "Uncalı Mahallesi 1251-1275 Sokak kesişiminde bulunan 742 metrekare alan üzerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan parkta yürüme yolları ile engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun şekilde karolar ve düzgün yüzeyli taşlar döşendi. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan parkta, ağaç dikim çalışmaları da hızla sürdürülüyor. Dikilen ağaçlara can suyunu veren ekiplerimiz vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri amacıyla da fitness, kamelya ve bankların kurulumunu gerçekleştirdi" dedi.

YEŞİL KONYAALTI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

"Konyaaltı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerek merkez mahallelerimizde gerek kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” diye konuşan Başkan Esen, “Mahallelerimizde kilitli parke çalışmalarımız ilk günden itibaren devam ediyor. Yaklaşık 10 mahallemizde kaldırım parke taşı çalışmalarını bitirdik. Göreve geldiğimiz ilk gün ‘Yeşil Konyaaltı. Konyaaltı'nı yeşil ile donatacağız’ demiştik. Bu anlayış kapsamında birçok yeni parkı ilçemize kazandırdık. Uncalı Mahallemizde de yeni bir parkın daha yapımını büyük ölçüde tamamladık“ dedi.

Yorumlar (0)