KONYAALTI BELEDİYESİ KREŞLERİNDE 10 KASIM ANMASI

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ile Gürsü Kreş ve Gündüz Bakım Evleri minik öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şiir ve kısa gösteriler eşliğinde andı.

YEREL 08.11.2019, 14:30
KONYAALTI BELEDİYESİ KREŞLERİNDE 10 KASIM ANMASI

Kurtuluş Savaşı Önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümünde ülke genelinde hüzün, sevgi ve minnetle anılmaya devam ediyor. 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şiir ve kısa gösteriler eşliğinde duygu dolu bir şekilde anan Konyaaltı Belediyesi Uncalı ile Gürsü Kreş ve Gündüz Bakım Evleri minik öğrencileri, ellerinde birer harflerden oluşan ‘Atam Kalbimizde’ yazısıyla Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını sundular.

“SİZLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ”

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşeler Müdürü Mehmet Batı’nın katıldığı anma etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı. Atatürk sevginin minik kalplerde filizlenip büyüdüğünü görmenin verdiği mutluluk ve gururu içerisinde olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin de ebediyen yaşamasını sağlayacak nesiller olacaksınız. Sevgisini sonsuza dek kalbimizde yaşatacağımız Atamızın ilke ve inkılapları her birimizin yolunu ilelebet aydınlatmaya devam edecektir” dedi. Minik öğrenciler, temsili olarak çelenk sunma töreni düzenleyerek Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını gösterdiler. Birbirinden anlamlı ve duygulu gösteriler gerçekleştiren minikler, şiirler okuyarak 10 Kasım’ın anlam ve önemini yaşadılar. Etkinliğin sonuna doğru parçalardan oluşan Atatürk resmini birleştiren minikler alanda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattırlar. 

Yorumlar (0)