banner773

Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımından anlamlı pankart

Bu yıl kurulan ve Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Muratpaşa Belediyesi ile oynanan ilk maça anlamlı bir pankart ile çıktı. Konyaaltılı hentbolcular, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için ‘Türkiye Seninle Muhittin Böcek’ pankartıyla maça çıktı.

YEREL 28.09.2020, 17:13
Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımından anlamlı pankart

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin ilk hafta mücadelesinde Antalya’nın iki takımı, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü ve Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Antalya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP İl Başkanı Nusret Bayar’la birlikte izledi. Pandemi koşulları nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, anlamlı bir pankart ile sahada yerini aldı. Karşılaşmanın başlangıç seremonisinde Konyaaltı Belediyesi’nin genç hentbolcuları, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için “Türkiye Seninle Muhittin Böcek” pankartı taşıyarak, acil şifalar dileğinde bulundu.


KONYAALTI GÖZ DOLDURDU
Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Konyaaltı Belediyesi, etkili hücumlarıyla ilk devrede Muratpaşa Belediyesi’ni zorladı. Maçın ilk devresi Konyaaltı’nın 15-14 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Antalya’nın iki ekibi, verdikleri mücadele ile göz doldurdu. Farkın oluşmadığı maçta Muratpaşa Belediyesi, 25-24’lük skorla maçtan galibiyetle ayrıldı.
BAŞKAN ESEN SPORCULARI KUTLADI
Maç sonrasında Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tribünden kadın hentbolcuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. İlk kez kurulan bir takım için oynanan mücadelenin önemli olduğunu belirten Başkan Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı yeni kurulan bir takım. Sporcularımız ilk maçta gösterdiler ki ilerleyen süreçlerde önemli başarılar kazanacak. Bu maçı kaybetmiş olabilirler. İlerleyen haftalarda daha iyi mücadele ederek, ligin üst sıralarında yerine alacaktır. Genç kızlarımıza ve takımımıza güveniyorum” dedi.

Yorumlar (0)