Kıymetli Hocaların Anısına Judo Turnuvası Düzenlendi!

Burdur Belediyesi Göl Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ali Boyacıoğlu Judo Turnuvası, Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ebediyete intikal eden Burdur Judo AntrenörüAli Boyacıoğlu, Halil Çinkaya ve Hüseyin İşler’in anısına düzenlenen müsabakalara 22 farklı kulüp, 300’ün üzerinde de sporcu katıldı.

YEREL 21.09.2019, 18:18
Kıymetli Hocaların Anısına Judo Turnuvası Düzenlendi!

Müsabakalar önce konuşma yapan Başkan Ercengiz,  “Değerli hakemlerimiz, bu spora gönül veren çok kıymetli sporcularımız ve sporcularımızı yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşerilerim, sporseverlerimiz bugün burada judo turnuvaları için toplandık. Bugün bir turnuva daha sizlerin katılımıyla, bizlerin festival etkinlikleri içerisine aldığımız sporcu ve eğitici kimliğiyle hep andığımız kıymetli öğretmenimiz Ali Boyacıoğlu ve yüzünü hiç asık görmediğimiz sevgili Halil Çin kardeşimizi anmamız için de bir vesile oldu.

Bu spora çok emek veren, birçok sporcunun yetişmesine ve milli takımlara sporcu göndermesine Burdur’un vesile olan kıymetli öğretmenimiz değerli hocamız ve çok uzun yıllar judo sporunun temsilciliğini yapmış Ali Boyacıoğlu hocamızın ansına gerçekleştirdiğimiz judo turnuvamıza 22 farklı kulüp, 300’ün üzerinde de sporcumuz katıldı.  Bu yılki hedefimizi daha da büyüterek, daha büyük turnuva organizasyonuyla sizlerin karşısındayız. Öncelikle ben Türkiye’nin dört bir yanından gelen o çok kıymetli sporcu kardeşlerimeve onu yetiştiren hocalarına başarılar diliyorum. Öncelik bir sakatlık olmaması, sporcunun centilmen ruhunu hiç kaybetmeme ve yarın burada ayrılırkende herkesle dostça ayrılınan bir turnuva olmasını diliyorum. Katkı ve desteklerinden dolayı başta federasyon başkanımız olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederken başarılı bir turnuva diliyor, hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.” Şeklinde konuşuldu.

Yorumlar (0)