'Kentkart Mobil Hizmet Aracı' Mersinliler için görev başında

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentkart Mobil Hizmet Aracı hizmet vermeye başladı. Büyükşehir’in toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, kişiselleştirilmiş seyahat kartları ile HES kodunun entegrasyonunu bu hafta sonu mobil hizmet aracı ve Akdeniz ilçesindeki Kentkart irtibat bürosundan yapabilecek.

YEREL 13.11.2020, 16:11
'Kentkart Mobil Hizmet Aracı' Mersinliler için görev başında

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ulaşımdan faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği genelge üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 virüsüne karşı yürütülen mücadele kapsamında topluma taşımada HES kodlu dönemi başlattı. Vatandaşların Kentkart ve HES kodu entegrasyonunu daha kolay bir şekilde yapabilmesi için mobil hizmet aracı devreye girdi.

Büyükşehir Belediyesi Kentkart Mobil Hizmet Aracı, Kentkart hizmetini vatandaşların ayağına kadar götürüyor. Mobil araç, şu anda Mezitli Belediyesi önünde hizmet veriyor. Mobil hizmet aracında, 13 Kasım’dan itibaren zorunlu hale gelen kişiselleştirilmiş seyahat kartları ile HES kodu entegrasyonu da gerçekleştiriliyor. Mobil aracın ilerleyen dönemde diğer ilçelerde de hizmet vermesi planlanıyor.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin Akdeniz İlçesi’nde yer alan merkez Kentkart bürosu önünde bu hafta sonu da vatandaşların kişiselleştirilmiş seyahat kartlarının HES entegrasyonu gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)