Kartallı Genç Piyanist Utku Asan, Sanatseverlerden Tam Not Aldı

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı programı kapsamında, Kartallı genç piyanist Utku Asan sahne aldı. Genç piyanistin performansı, sanatseverler tarafından çok beğenildi.

YEREL 07.10.2019, 11:42
Kartallı Genç Piyanist Utku Asan, Sanatseverlerden Tam Not Aldı

Kartal Belediyesi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde, Kartallı vatandaşları öncü kültür-sanat programlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı programı kapsamında, Türkiye’nin en genç ve yetenekli piyanistlerinden biri olan Utku Asan sahne aldı.

 

Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve çok sayıda Meclis Üyesi katıldı.

 

“Utku Asan Bir Cumhuriyet Projesidir”

 

2 saate yakın sahnede kalan piyanist Utku Asan; Beethoven, Bach, Chopin ve Fazıl Say gibi ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdi. Genç piyanistin performansı, izleyenler tarafından çok beğenildi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, genç piyaniste gecenin sonunda çiçek takdim ederek, “Kartallı piyanist Utku Asan bir Cumhuriyet projesidir. Bu gece harika bir performans sergiledi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi, Başkan Gökhan Yüksel’in vizyonuyla sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)