Kartallı Çocuklardan Başkan Gökhan Yüksel’e Sevgi Seli

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yoğun çalışma programı içinde Kartallı çocuklara zaman ayırmaktan geri kalmıyor. İlçedeki sorunların tespiti ve çözümü için, halkla iç içe çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Gökhan Yüksel’in, bir okul servisinde minik öğrencilerle sohbeti renkli görüntülere sahne oldu.

YEREL 07.10.2019, 16:45
Kartallı Çocuklardan Başkan Gökhan Yüksel’e Sevgi Seli

Kartal Belediyesi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde; eğitimden kültüre, teknolojiden spora, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçedeki sorunların tespiti ve çözümü için halkla iç içe olmaya çok önem veren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yoğun saha çalışmaları içinde çocuklara zaman ayırmayı da ihmal etmiyor.

 

Başkan Gökhan Yüksel’in, devam eden saha çalışmaları esnasında bir okul servisindeki minik öğrencilerle sohbeti renkli görüntülere sahne oldu. Kartal Belediye Başkanı’nı servis içinde gören miniklerden birinin “Gökhan abi n’aber?” demesi gülüşmelere neden oldu. Çocuklarla servis içinde uzun süre sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel, miniklerin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. 

 

Yorumlar (0)