KARTAL’IN MAHALLELERİNDE ŞENLİK DEVAM EDİYOR!

Kartal Belediyesi’nin hazırladığı “Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartallı çocuklar, eğlence dolu, unutulmaz bir yaz tatili geçirmeye devam ediyor. Kartallı çocukların yaz tatilinde doyasıya eğlenmesini hedefleyen Mahallede Şenlik Var panayırını çocuklara hediye eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de son olarak Cevizli’de kurulan panayırı ziyaret ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

YEREL 24.06.2019, 13:18
KARTAL’IN MAHALLELERİNDE ŞENLİK DEVAM EDİYOR!

Kartal’ın farklı mahallelerine kurulan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı, programda olmamasına rağmen inşa halindeki Cevizli Kent Meydanı’nda da düzenlendi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in isteği üzerine seferber olan Kartal Belediyesi ekipleri; titiz bir çalışmayla meydanı, çocuklar için uygun hale getirdi. Cevizli’deki etkinliğin yanı sıra; 14 Haziran’dan beri farklı mahallelerde kurulan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırlarını ziyaret eden Başkan Yüksel, çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün okulların tatile girmesi ile hazırladığı ‘Mahalle’de Şenlik Var’ panayırı, şimdiye kadar 11 farklı mahallede çocukları konuk etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kurulan her mahallede ziyaret ettiği panayır,  Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı, Esentepe 75. Yıl Parkı ve Cevizli Çifteler Parkı, Petrol İş Mahallesi Kartallı Kazım Meydanı, Yakacık Yeni Mahalle Ali Bora (Kerimoğlu) Parkı, Atalar Mahallesi Zeytinlik Parkı, Uğur Mumcu Mahallesi Ihlamur Parkı, Yukarı Mahalle Ali Duranoğlu Parkı ve Topselvi Mahallesi Atatürk Parkı’nda kurularak eğlenceyi çocukların ayağına getirdi.

 

Başkan Gökhan Yüksel;  Cevizli Meydanı’na da Panayır Kurulması Talimatını Verdi

 

Kartallı çocukların; taş boyama, kum boyama ve maske atölyeleri, şişme oyun parkları, balon patlatma, birdir bir, çuval yarışı, yumurta taşıma, mendil ve sandalye kapmaca gibi unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları ve çeşitli etkinliklere katıldığı panayır, Cevizli Meydanı’na da kuruldu. Programda olmamasına rağmen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatıyla çalışmalara başlayan Kartal Belediyesi ekipleri, inşa halindeki meydanı çocuklar için güvenli ve panayırın kurulabileceği bir alan haline getirdi. Bunun için meydandaki güvenlik önlemleri tamamlandı ve meydana metrelerce çim döşendi. Böylece geniş bir alana kurulan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırını ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Ziyareti sırasında çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Gökhan Yüksel, bütün bir yıl boyunca ders çalışıp yorulan çocuklara küçük bir armağan vermek istediklerini belirterek, panayırın en önemli amacının bu olduğunu söyledi. Kartal’ın 12 farklı noktasına panayırı taşıyarak eğlenceyi çocuklara ulaştırdıklarını belirten Başkan Gökhan Yüksel,  Cevizli Meydanı’nı da panayıra hazır hale getirdiklerini ve buradaki inşa çalışmaların da devam edeceğinin müjdesini verdi.

 

Çocuklara yönelik pek çok etkinliğin yanı sıra annelere yönelik takı, seramik ve ebru atölyelerinin de yer aldığı ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı, 24 Haziran Pazartesi günü Gümüşpınar Mahallesi Gümüşpınar Parkı ve

25 Haziran Salı günü Çavuşoğlu Mahallesi, Kültür Parkı’nda kurulduktan sonra sona erecek.

 

Yorumlar (0)