banner758

Kartal'da İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç Yürüyen Merdiveni açıldı

İstanbul Kartal'da İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç Yürüyen Merdiveni törenle açıldı. Açılışa Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeliği adayları ve vatandaşlar katıldı.

YEREL 02.03.2019, 09:00 02.03.2019, 09:00
Kartal'da İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç Yürüyen Merdiveni açıldı

Kartal'ın Çavuşoğlu Mahallesi Yakacık Caddesi'nde Kartal Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla yapılan İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç Yürüyen Merdiveni törenle kullanıma açıldı.

 

Törene katılan vatandaşlar, CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel'e yoğun ilgi gösterdi. Engelli vatandaşların sorunlarına çözümler bulmak için sürekli çalışacaklarını söyleyen Yüksel, "2009'dan beri Kartal'ı sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetiyoruz. Bu yürüyen merdiven de sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızın bir eseri. Kartal'ın Hürriyet Mahallesi'nde 230 yatak kapasiteli bir huzur evi inşa ettik. Yeni dönemde buranın kapasitesini arttıracağız. Yaşlı ve engellilerimiz için projelerimiz artarak devam edecek." dedi.

 

Yorumlar (0)