Kartal Belediyesi’nden Okullara Temizlik Hizmeti

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde bulunan okullarda sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

YEREL 10.09.2019, 11:49
Kartal Belediyesi’nden Okullara Temizlik Hizmeti

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu çalışmalar çerçevesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle okulların daha temiz olması için yıkama hizmeti vermeye başladı.

 

Bu kapsamda okulların bahçeleri, oyun alanları bahçe duvarları, oyun ve spor aletleri ve oturma bankları temizlik ekipleri tarafından tazyikli su ile yıkanmaya başladı. Ekiplerin yoğun bir şekilde sürdürdüğü temizlik çalışmaları ile okul bahçeleri baştan aşağı yıkanarak tertemiz hale getirildi ve öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitimlerine devam etmesi sağlandı.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak mevcut çalışma programları dahilinde, okullardan gelen talepler doğrultusunda okulların dış alanları için talep edilen temizlikleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek: “Kartal’da doğmuş, büyümüş ve ilköğrenimini burada yapmış bir belediye başkanı olarak, okullarımızın sıkıntılarını biliyorum. Elimizdeki olanaklar dâhilinde öğrenci kardeşlerimin daha sağlıklı ve temiz koşullarda eğitim görmeleri noktasında çalışmalarımız devam devam edecek.” dedi.

Yorumlar (0)